content image
This phantom sticky

Prijslijst

Voor uitgebreide informatie over mijn gezichtsbehandelingen, klik op onderstaande knop

 

Sugaren

Sugaren Wenkbrauwen

met Dermaepil Suikerpasta

15,50

Sugaren Bovenlip of Kin

met Dermaepil Suikerpasta

12,50

Sugaren Bovenlip en Kin

met Dermaepil Suikerpasta

20,50

Gelaat Sugaren (excl. Wenkbrauwen)

met Dermaepil Suikerpasta

27,50

Sugaren Onderbenen of Armen

met Dermaepil Suikerpasta

40,00

Sugaren Bikinilijn of Oksels

met Dermaepil Suikerpasta

25,00

Sugaren gehele Benen en Bikinilijn

met Dermaepil Suikerpasta

75,00

Sugaren of Borstkas

met Dermaepil Suikerpasta

40,00

Lichaamsbehandeling

Dermo Beauty Back Basis, 30 minuten

We beginnen de behandeling met een heerlijke exfoliatie van de rug, de Scrub bevat korreltjes die open gaan en doormiddel van lichte fruitzuren jouw huid laat stralen en dode huidcellen verdwijnen als sneeuw voor de zon. We sluiten de behandeling af met een massage(olie) op basis van pure ingrediënten.

34,50

Dermo Beauty Body Deluxe, 60 minuten

De behandeling begint met een heerlijke exfoliatie van jouw, de Scrub bevat korreltjes die open gaan en doormiddel van lichte fruitzuren jouw huid laat stralen en dode huidcellen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Een heerlijke geurende algen pakking breng ik aan en masseer ik je mee. We sluiten de behandeling af met een massage(olie) op basis van pure ingrediënten.

77,50

Pedicure

Pedicure Quick fix, 25 minuten

Een quick fix voor je voeten. Ik ga je nagels knippen, nagelriemen verzorgen, (kort) eelt en likdoorns verwijderen, nagel polijsten, tinctuur mycose nagels en voetcreme aanbrengen doormiddel van een mini massage.

25,00

Pedicure Happy Healthy Feet, 55 minuten

Even zen begint bij het onderdeel van ons lichaam, dat vaak het meest voor lief word genomen, maar ze brengen je overal waar je heen moet. Je start met een voetenbad, ik knip je nagels, je nagelriemen worden verzorgt, eelt en likdoorns verwijd ik voor je, je nagels worden gepolijst, een uitgebreide voetmassage waardoor je straks op wolkjes loopt, tinctuur mycose nagels en ik sluit af met een voedende scrub met verzorgende olie.

49,50

Extra tijd Pedicure, 10 minuten

Mocht de Quick Fix pedicure behandeling niet voldoende tijd zijn om jou weer goed op weg te helpen en jouw voeten te verzorgen, dan wordt deze module extra gerekend.

12,50

Gellak Voeten

Alleen in overleg en in combinatie met een Pedicure behandeling te boeken

25,00

Lichaamsmassage

Lichaamsmassage, 25 minuten

Mijn massage bestaat uit verschillende massage technieken, aangepast aan jouw behoeftes. De massage wordt uitgevoerd met heerlijke pure oliën.

25,50

Lichaamsmassage, 60 minuten

Mijn massage bestaat uit verschillende massage technieken, aangepast aan jouw behoeftes. De massage wordt uitgevoerd met heerlijke pure oliën.

63,50

Manicure

Manicure Basis, 20 minuten

We beginnen de behandeling met een handbadje, ik vijl je nagels, je nagelriemen worden verzorgt en ik sluit af met een handcrème die jouw handhuid rijkelijk voedt.

21,50

Manicure Deluxe, 40 minuten

Eerst ga je lekker in een handbadje, worden je nagels gevijld, verzorg ik jouw nagelriemen, ik masseer je handen met een scrub die verzorgende oliën bevat, lakken van de nagels (i.v.m. de Hygiëne code met uw eigen meegebrachte Nailberry nagellak of een nieuw gekocht potje bij COSMIC BEAUTY.

Nailberry Nagellak te koop voor € 19,95 p. potje

42,50

Verantwoord Lakken van jouw Nagels (Handen of Voeten)

Basecoat, 2x laag Kleurlak, Topcoat. (De door jou gekozen kleurlak schaf je aan, zit in de prijs inbegrepen) Nailberry Nagellak vrij van 12 schadelijke stoffen, die reguliere nagellak wel bevat. Laat water en zuurstof door, daardoor zeer geschikt voor mycosenagels (schimmel). De nagellak droogt uw nagelplaat niet uit, maar voedt uw nagels juist.

Door de dry drops droogt je nagellak nog sneller!

32,50

Visagie

Bruidsmake-up

Incl. proefmake-up 60min + 60 min op de dag zelf, lifiting ampul en sugaren v/d wenkbrauwen(week voor de bruiloft) (INIKA natuurlijke make-up).                                                                                                 Op jullie dag, zul jij Stralen!

125,00

Total Touch up (Samenwerking met COSMO Hairstyling), 30 minuten

Wil jij ook perfect gestyled haar en een flawless make up? Ideaal voor een feestje, bruiloft, festival, etc. Boek dan nu jouw Total Touch Up.

30,00

Losse behandelingen

Verven Wimpers

met zwart/blauwe verf voor een extra intense zwarte kleur

12,50

Henna on Fleek (Verven en Stylen v/d wenkbrauwen)

BrowTycoon Henna Brows. Jouw huid en haartjes perfect in model en geverfd.

Incl. Sugaring (Suikerontharing vd wenkbrauwen)

Tijdens een gezichtsbehandeling? + € 30,00

37,50

Voet of Hand massage tijdens Kappersbehandeling, 10 minuten

Ontspanningsmassage met drukpunten, voor jou en je voeten of handen.

12,50

Coaguleren

Verwijderen van Bloedblaasjes, Spider Naevi, Pigmentvlekken en Fibromen.

Het verwijderen van 1 of max. 3. Bloedblaasjes, Spider Naevi (vaatjes), Pigmentvlekken en Fibromen (steelwratjes). De plekjes worden verwijdert doormiddel van Coagulatie. De behandeling vind op de huid plaats, doormiddel van warmte schroeien we de plekjes die jij graag weg wil hebben weg. Kan niet in combinatie met een gezichtsbehandeling geboekt worden, als de plekjes in je gezicht voorkomen. Reken op ongeveer 5 dagen genezing, waarbij goede wondverzorging essentieel is voor mooi herstel van de huid. 

24,95