content image
This phantom sticky

Verkoop producten

content image
content image

ESSE Probiotic Skincare uit Zuid-Afrika                                                                              

Probiotica zijn levende bacteriën die goed voor je zijn. Je gebruikt ze misschien al voor uw darmen, maar ze zijn net zo belangrijk voor uw huid. Het Esse Skincare laboratorium ontwikkelt nieuwe probiotica die de balans terugbrengt in de bacteriële ecologie van de huid zodat deze gezond genoeg is om bescherming te bieden tegen ziekteverwekkers alsook de aan ontsteking gerelateerde huidveroudering te vertragen.Esse producten voorzien de huid van levende probiotica die de soorten aanpakken die huidveroudering versnellen en voeden de huid met prebiotica om de microben die helpen om de ecologische balans te behouden te verbeteren.

Synthetische chemicaliën vervuilen het ecosysteem van de huid, dus al onze producten zijn door Ecocert gecertificeerd biologisch. Wij geloven dat pure producten een stap voorwaarts zijn naar een duurzame en mooie toekomst.

Dermophisiologique Huidverbetering uit Italië

De producten van Dermophisiologique

… zijn ontwikkeld met volledig respect voor de natuur

… bevatten vrijwel geen minerale oliën of petroleumderivaten

… worden niet op dieren getest

… zijn volledig vrij van parabenen

… bevatten geen allergieopwekkende parfums

… zijn ontwikkeld op basis van geavanceerde, gepatenteerde technologieën

… worden volledig in Italië geproduceerd

… bevatten hoogwaardige natuurlijke ingrediënten

… zijn dermatologisch getest 

… zijn slechte PEG vrij  

… zijn getest op nikkel

… bevatten geen synthetische kleurstoffen.  

content image

Loveli Care uit Nederland

Alle producten van Loveli zijn gegarandeerd:

♥. 100% natuurlijk ♥. Nooit op dieren getest                                                                                              ♥. Zonder aluminium, parabenen, siliconen, SLS/SLES, PEG's, nano, phenoxyethanol, synthetische parfums of palmolie ♥. Zonder microplastics, met Zero Plastics Inside certificering                                 ♥. Gemaakt in Amsterdam ♥. Hervul je producten met milieuvriendelijke refills ♥. 100% troepvrij

content image

Suitmatters Huidverzorging uit Nederland

De basiswaarden eenvoud, transparantie en een no-nonsense houding, zie je terug in de producten en de verpakkingen. Less is more. Soms is more noodzakelijk. Zoals uitgebreide en complete informatie over ingrediënten. Ze gebruiken 100% natuurlijke ingrediënten. Waar mogelijk biologisch en sowieso vegan. Ze gebruiken geen vulstoffen. Ze doen niet aan diverse huidtypes, maar richten ons erop om je huid zo goed mogelijk te verzorgen. Daar heb je geen twintig potjes voor nodig. Maar wel vaak 20 ingrediënten. De producten zijn daarom stuk voor stuk multi-taskers. Geurtoevoegingen passen niet in onze basis crèmes. Geur is persoonlijk. En iedereen is uniek. Wij zorgen voor neutrale geuren zodat je ze dag en nacht met je mee kan dragen, geen overkill aan geurexplosies. “ 

content image

Inika 100% natuurlijke Make-up uit Autralië

INIKA Organic make-up komt uit Australie. INIKA Organic is wereldwijd hét no. 1 merk in luxe, 100% natuurlijke make-up. INIKA Organic natuurlijke make-up is gecertificeerd natuurlijk, halal, veganistisch en dierproefvrij. INIKA Organic make-up is van topkwaliteit en bevat alleen het beste uit de natuur. INIKA natuurlijke make-up is toonaangevend en heeft wereldwijd vele prijzen en onderscheidingen gewonnen.

INIKA Organic make-up is ook glutenvrij en lactosevrij.

content image

WandelWol® antidruk-wol uit Nederland

Het antidruk-product van WandelWol bestaat uit een melange van  100% schapenwol; zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht, bevat lanoline (wolvet) en geeft je het gevoel te lopen op wolken. WandelWol antidruk-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar. WandelWol antidruk-producten absorberen transpiratievocht en ventileren. Zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. De antidruk-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming. WandelWol antidruk-producten zijn geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met weinig vetpolster onder de voet, koude voeten, pijnlijke likdoorns tussen of rondom de tenen, wintertenen, hielspoor en bij branderig gevoel onder de bal van de voet. Ter voorkoming van traumanagels bij het sporten of bij lange afstandswandelingen. 

content image
content image

NailBerry uit London (England )

NAILBERRY heeft het assortiment van L'Oxygéné ontwikkeld met als doel een gezondere manicure te leveren. 

Het assortiment maakt gebruik van gepatenteerde technologie om geen compromiskleuren te leveren die als volgt zijn geformuleerd:

- ADEMEND / ZUURSTOFRIJK 

- WATERDOORLATEND 

-  VRIJ VAN 12  Gifstoffen die reguliere nagellak vaak wel bevat

-  VEGAN - DIERPROEFVRIJ

- HALAL GECERTIFICEERD  - GEEN COMPROMIS in KLEUR - BLIJFT LANG ZITTEN en GLUTENVRIJ

Sante Biologische, Natuurlijke Nagellak Remover

content image
content image

Greensweet Stevia uit Nederland

De vraag naar een natuurlijke en veilige suikervervanger steeds groter. Greensweet stevia is een natuurlijke suikervervanger zonder calorieën en kunstmatige zoetstoffen. Greensweet-Stevia is te verwerken in zowel zoete als hartige gerechten. Suikervrij, dus heerlijk verantwoord en zonder verlies van de lekkere smaken van het klaargemaakte maal. Recepten zijn te vinden op de website van Greensweet-stevia. Naast vloeibare Stevia bestaat het assortiment uit poeder, tabletjes en Belgische chocolade met Stevia. 

Vitamin Bottle uit Nederland

100% natuurlijke voedingssupplementen. Suikervrij, lactosevrij en glutenvrij.

content image

Alle hierboven genoemde merken en producten zijn bij COSMIC BEAUTY verkrijgbaar!

Cadeaubonnen om een dierbaar persoon een zen moment te cadeau te doen vanaf € 10,00 per bon of 

ter waarde van een behandeling.

Cadeaubonnen zijn in delen te besteden.

Als je een behandeling cadeau geeft behoud deze zijn waarde, maar als de bon dermate lang niet word ingeleverd kan het zijn dat de betreffende behandeling in prijs verhoogd is en dient deze verhoging te worden voldaan.

Als consument maar ook als B2B partner, kun je bij mij terecht voor zelf samengestelde

cadeau pakketten. Zo maak je het cadeau extra persoonlijk.

Kortom zeer veel mogelijkheden en mooie producten.

Graag verwelkom ik je in mijn salon, om je alle mooie, natuurlijke producten te laten zien en ervaren.