opc_loader

Wensenlijst

GRATIS VERZENDING VANAF € 50 (NL) EN € 75 (BE)

Promotie
149,00 103,00
Gastenboek
Angela 
Fijne en goede behandeling erg schoon en...
Rob Renate Posma 
Recensie van 23 februari 2019...
Cynthia de Bruijn - Groeneveld 
Recensie van 5 december 2018 (facebookpagina...
Sandra Dool 
Recensie van 29 september 2018...
Helena Wolk 
Recensie van 24 augustus 2018...

Esse Probiotic Skincare

Bij Cosmic Beauty werken we  onder andere met het Zuid Afrikaanse merk Esse Probiotic Skincare.   
Een natuurlijk, biologische lijn die zich richt op de microflora van de huid. Onderzoek heeft duidelijk gemaakt dat de huid bestaat uit miljarden bacteriën. Deze bacteriën zitten diep in je huidstructuur en werken samen met je eigen huidcellen om de ingewikkelde chemie te waarborgen die zorgt voor een stralende huid. De bacteriën op je huid zijn dus net zo belangrijk als de bacteriën in je darmen.

Esse heeft daarom aan al haar producten probiotica en prebiotica toegevoegd. Esse bezaait de huid met goede bacteriën die de strijd aangaan met de slechte die huidveroudering veroorzaken en voedt de huid daarnaast met prebiotica, het voedsel voor de goede bacteriën om zo de huidflora weer gezond te krijgen. Vanzelfsprekend zijn de producten van Esse ook vrij van parabenen, petrochemicaliën en kunstmatige geur- en kleurstoffen. Door de hoogwaardige ingrediënten is het niet nodig om deze chemicaliën te verwerken in de gezichtsverzorgingsproducten. Ook fijn om te weten is dat Esse vegan, biologisch gecertificeerd, dierproefvrij en fair trade is.

Om het resultaat van onze behandelingen te optimaliseren is het mogelijk om de Esse producten ook aan te schaffen om thuis te gebruiken. Bij Cosmic Beauty kun je Esse online bestellen of afhalen in de salon. Esse heeft verschillende producten voor verschillende huidtypes. Ieder huidtype heeft immers zijn specifieke behoeftes.

Wanneer je de producten van Esse Probiotic Skincare nog niet eerder hebt gebruikt en niet zeker weet of deze zullen bevallen, is het mogelijk om een Trial Pack aan te schaffen. Hierin zitten verschillende miniaturen van producten uit dezelfde lijn samengevoegd. Wanneer je op Esse overstapt raden wij aan eerst 4 à 8 weken te starten met de Sensitive lijn om je huid te laten wennen aan de hoogwaardige ingrediënten van Esse. Daarna kan worden overgestapt op de andere producten. Voor een persoonlijk advies mag je uiteraard altijd bellen of mailen.