opc_loader

Wensenlijst

GRATIS VERZENDING VANAF € 50 (NL) EN € 75 (BE)

Promotie
149,00 103,00
Gastenboek
Angela 
Fijne en goede behandeling erg schoon en...
Rob Renate Posma 
Recensie van 23 februari 2019...
Cynthia de Bruijn - Groeneveld 
Recensie van 5 december 2018 (facebookpagina...
Sandra Dool 
Recensie van 29 september 2018...
Helena Wolk 
Recensie van 24 augustus 2018...

Green People

Met een schat aan kennis en ervaring biedt Green People een compleet assortiment gecertificeerd biologische verzorgingsproducten voor het gehele gezin. Ieder product bevat minimaal 90% actieve natuurlijke en biologische ingrediënten die je huid beschermen, voeden, in evenwicht brengen en, het meest belangrijke, respecteren.

Green People is een opgericht door Charlotte Vøhtz. Haar drive om echt biologische huidverzorging te creëren begon zo'n twintig jaar geleden toen haar jongste dochter Sandra meerdere huidallergieën en eczeem kreeg. Met een verpleegkundige achtergrond, kennis van kruidengeneeskunde en meer dan 11 jaar ervaring in de farmaceutische industrie besloot Charlotte om zelf huidverzorgingsproducten te ontwikkelen. Green People is het directe resultaat van haar ervaringen in de zoektocht naar effectieve verzorgingsproducten voor haar dochter Sandra en haar doel om natuurlijke en biologische producten te maken die zacht, veilig, effectief en voor het gehele gezin geschikt zijn.

Green People is het resultaat van meer dan 17 jaar onderzoek en ontwikkeling om jou zo de hoogste kwaliteit verzorgingsproducten te bieden die vrij zijn van schadelijke ingrediënten, je gezondheid en welzijn bevorderen en bovendien goed zijn voor het milieu. Met een compleet assortiment van award-winning producten biedt Green People een 100% natuurlijke, gecertificeerd biologische en zeer effectieve oplossing voor gezichts- en lichaamsverzorging. Bovendien doneert Green People ieder jaar 10% van de netto winst aan groene goede doelen.

De producten van Green People zijn uiteraard dierproefvrij en bevatten nooit agressieve ingrediënten of synthetische chemicaliën, waaronder Sodium Lauryl Sulfate (SLS), parabenen, ftalaten, minerale oliën, alcohol (ethanol) of synthetische geur- of kleurstoffen.