opc_loader

Wensenlijst

GRATIS VERZENDING VANAF € 50 (NL) EN € 75 (BE)

Promotie
Gastenboek
Angela 
Fijne en goede behandeling erg schoon en...
Rob Renate Posma 
Recensie van 23 februari 2019...
Cynthia de Bruijn - Groeneveld 
Recensie van 5 december 2018 (facebookpagina...
Sandra Dool 
Recensie van 29 september 2018...
Helena Wolk 
Recensie van 24 augustus 2018...

Nailberry

NAILBERRY werd in 2012 opgericht door Sonia Hully. Toen Sonia opmerkte dat haar klanten droge en beschadigde nagels bleef ervaren, ging ze over tot het ontwikkelen van een formule die zorgde voor een gezonde manicure.  Het resultaat was het bekroonde assortiment L'Oxygéné. Met behulp van de nieuwste technologie levert het L'Oxygéné-assortiment een gezondere manicure. Het assortiment is sindsdien aangevuld met een uitgebreid assortiment nagelbehandelingen, exclusief ontworpen om beschadigde nagels verder te behandelen en te repareren.

Naast kleuren waar je verliefd op wordt, gaat het bij de nagellakken van Nailberry ook om de inhoud. Of liever gezegd, om wat er niet in zit. Nailberry is een meermaals bekroond merk dat is ontwikkeld om een gezondere en natuurlijke manicure te leveren zonder compromis. Nailberry streeft naar een gezondere manicure en zijn er trots op geformuleerd te zijn als 12 Free , gecertificeerd Vegan, Cruelty Free & Halal .

De bijzondere L'Oxygéné formule van Nailberry is een ademende nagellak en altijd vrij van de 12 grootste chemische ingrediënten. Omdat water en lucht door de nagellak kunnen dringen blijven je nagels gezond en verkleuren ze niet. Daarnaast bevat L'Oxygéné geen formaldehyde, DBP, tolueen, synthetische kamfer en formaldehyde resin. En dat allemaal zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit! Color your nails healthy met de nagellakken van Nailberry!

Eigenschappen van het merk NAILBERRY

Natuurlijke en 100% vegan nagellak

  • Vrij van de 12 grootste chemische ingrediënten
  • Ademende en vocht doorlaatbare nagellak
  • Diervriendelijk en halal gecertificeerd
  • Vrij van gluten, alcohol en parabenen
  • Uniek aanbod aan kleuren en verzorgingsproducten.