opc_loader

Wensenlijst

GRATIS VERZENDING VANAF € 50 (NL) EN € 75 (BE)

Promotie
Gastenboek
Angela 
Fijne en goede behandeling erg schoon en...
Rob Renate Posma 
Recensie van 23 februari 2019...
Cynthia de Bruijn - Groeneveld 
Recensie van 5 december 2018 (facebookpagina...
Sandra Dool 
Recensie van 29 september 2018...
Helena Wolk 
Recensie van 24 augustus 2018...

Vitamin Bottle

100% Natuurlijke vitamines

Wij geloven in onze producten die 100% natuurlijk zijn waardoor de supplementen heel goed door het lichaam worden opgenomen. We hebben vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen nodig om ons lichaam optimaal te laten presteren. Daar het lichaam zelf niet al deze stoffen kan aanmaken, maar zeer zeker wel nodig heeft, is het van groot belang zorg te dragen dat het lichaam voldoende weerstand heeft om gezond te blijven. 

Vitamin Bottle vitamines zijn ontwikkeld op basis van 100% natuurlijke planten en kruiden met een hoog gehalte aan werkzame stoffen, zonder enige kunstmatige toevoegingen. Tijdens het productieproces zien wij er tevens op toe, dat de transformatie van de bestanddelen puur op scheikundige basis geschiedt en hier geen enkel chemisch proces aan te pas komt. De werkzame stoffen worden verbazend goed opgenomen en gebruikt door het lichaam en hebben een opnamecapaciteit van minimaal 96%. 

Inmiddels erkent de moderne wetenschap ook dat producten die kunstmatig vervaardigd worden het tegenovergestelde bereiken in het lichaam van wat men dacht. Hoewel deze producten een uitgeput lichaam een plotselinge boost geven, tonen gebruikers al snel na de inname een conditionele achteruitgang ten opzichte van voor de inname.

Gezondheid voor het hele gezin

Vitaminbottle biedt daarom alleen 100% natuurlijke producten aan. We hebben een uitgebreid assortiment van 100% natuurlijke plantaardige ingrediënten in druppels en capsules. Vrij van synthetische en kunstmatige stoffen, bindmiddelen, stabilisatoren en conserveringsmiddelen.